Over ons

In 1952 werd ons bedrijf opgericht door Lei Heijthuijzen in de waereldsjtad Gelaen. In dat jaar bestonden er nog geen autogordels en roken en alcohol werden nog gedoogd in de bus. Meer dan 70 jaar later is er veel veranderd. 


Vanuit Elsloo is het stuur in handen van de derde generatie, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: het verlenen van service en kwaliteit is voor Heijthuijzen Touringcars nog steeds het belangrijkst en dat zal in de toekomst ook zeker zo blijven! Ons kwaliteitsbeleid is schriftelijk vastgelegd en op aanvraag beschikbaar.


Onze touringcars

Heijthuijzen Touringcars beschikt over een uitgebreid wagenpark. Standaard bieden wij u een 50-persoons touringcar aan. Meer of minder deelnemers verwacht? Neem dan gerust contact met ons op om te bekijken of een touringcar met een overeenkomstig aantal zitplaatsen beschikbaar is. 


Wij bieden aan:

  • 50 zitplaatsen
  • 54 zitplaatsen
  • 58 zitplaatsen


Veiligheid staat voorop. Daarom zijn al onze touringcars voorzien van veiligheidsgordels en houdt onze monteur continue toezicht op de technische staat van ons wagenpark.

 

Daarnaast kunnen we de volgende faciliteiten aanbieden (al dan niet tegen meerprijs):

- airconditioning 

- audio faciliteiten 

- bagageruimte

- bar faciliteiten

 

 

 

- microfoon

 

- toilet

- tv schermen

- voetsteunen

Wanneer je gebruik wilt maken van een specifieke faciliteit, dan dien je dit aan te geven bij de reservering.


Roken in een touringcar is bij wet verboden.