Reisaanbod

Wij verhuren alleen touringcars mét chauffeur aan scholen, bedrijven, verenigingen, groepen en evenementen door heel Limburg. Zoek je vervoer voor bijvoorbeeld een schoolreisje, bedrijfsuitje, een bruiloft, een congres of verenigingsuitje of ben je organisator van een meerdaagse reis en op zoek naar een veilige en comfortabele manier om iedereen te vervoeren? Wij hebben passend vervoer! 


Schoolreizen

De schoolreis is de dag waar alle kinderen naar uit kijken. Of het nou de kleuters zijn uit groep 1 en 2, de midden- of bovenbouw, dat maakt niet uit, het blijft een spannend gebeuren! 


Veel kinderen zitten tegenwoordig niet zo vaak meer in de bus, dus de busreis is dan een hele beleving. 


Een lange reis of naar de speeltuin om de hoek, wij zorgen graag samen met u voor een leuke én veilige tocht. 


Dagtochten

Een dagje op pad met uw bedrijf of vereniging. 


Heeft u enkel vervoer nodig van A naar B? Onze chauffeurs brengen je veilig en correct naar de bestemming.


Of maakt u graag de hele dag gebruik van onze touringcar? Terwijl je plaatst neemt in onze touringcar, vertelt onze chauffeur graag iets over de omgeving.


Dagtochtarrangementen

Ook complete dagtochtarrangementen behoren tot de mogelijkheden. Je hoeft niet te kiezen uit een standaardbrochure, we stellen een arrangement-op-maat samen aan de hand van je wensen. 


Wij adviseren graag over de mogelijkheden. 


Meerdaagse reizen

Van twee dagen op pad met een gezelschap tot een complete vakantiereis, alles is mogelijk. Onze vriendelijke en vakbekwame chauffeurs verzorgen de reis met de grootste zorg. 


Vooraf nemen we graag het reisprogramma door en bekijken we de mogelijkheden qua rij- en rusttijdenwet. Zo kom je onderweg niet voor verrassingen te staan.